Online Yogales Voor Iedereen

Met ons flexibele systeem kies je op elk moment de les die bij jou past.

Wat voor proefles wil je doen?

(Klik hier voor uitleg).

We bieden heel veel verschillende soorten lessen. Zo kan iedereen bij ons yoga kan doen. Er zijn lessen met staande en grondoefeningen. Deze lijken het meest op de yoga zoals je die waarschijnlijk kent. Maar we hebben ook lessen met aangepaste oefeningen op een stoel. Naast deze basislessen hebben we speciale op maat gemaakt lessen voor doelgroepen. Kies hieronder een proefles die het beste bij jou past.

Yoga is goed voor lichaam en geest

Yoga is goed voor je lichaam, en goed voor je geest. Dat begint gelukkig steeds meer bekend te worden. In deze hectische tijden ontstaat bij veel mensen behoefte aan een rustpunt. Een moment van aandacht waarin je terug gaat naar de basis - jouw basis.

Dat is wat yoga jou kan bieden. Met eenvoudige oefeningen waarbij je je concentreert op lichaam, geest en adem. Zo ontstaat er heel geleidelijk een betere balans. Tegelijkertijd wordt je lichaam onmiskenbaar soepeler en sterker.

Oefen waar en wanneer je maar wil

Onze yogavideo's kun je bekijken wanneer je maar wilt. Gewoon op je computer, tablet of smartphone. Klik op Play en je kunt meteen beginnen. Je bent dus geen reistijd meer kwijt, en zit niet vast aan de tijden van een yogaklas.

We bieden momenteel meer dan 150 lessen aan. En dat is nog maar het begin... Ons systeem stelt ons in staat om heel eenvoudig nieuwe lessen toe te voegen in alle categorieën. En dat doen we dan ook regelmatig.

Yogavideo's voor iedereen

Of je nou beginner bent of al meer ervaring hebt, bij ons vind je altijd geschikte lessen. Je hoeft dus ook niet lenig of fit te zijn om mee te doen! Het enige dat telt is dat je voor jezelf de beslissing neemt om te beginnen.

We bieden al lessen aan vanaf 10 minuten zodat je rustig kunt beginnen. Heb je speciale wensen? Neem dan contact met ons op.

Traditionele en Aangepaste Oefeningen

Traditionele yogaoefeningen doe je staand of op de grond. Natuurlijk vind je bij ons een groot aantal van deze algemeen bekende oefeningen.

Maar wat als deze oefeningen niet geschikt voor jou zijn? Door blessure, ziekte of om wat voor reden dan ook? Speciaal hiervoor bieden we aangepaste oefeningen op een stoel.

Er zijn lessen met alleen stoeloefeningen, maar ook lessen met combinaties van traditionele yogaoefeningen en stoeloefeningen. En heb je speciale wensen? Neem dan contact met ons op.

Eén docent, één stijl, één programma

Bij ons vind je géén allegaartje aan youtube filmpjes met verschillende docenten en stijlen door elkaar heen. Je kent dat wel, het éne filmpje in de huiskamer en het andere op het strand. Nu eens in het Nederlands, dan weer in het Engels.

Onze lessen vormen een geheel. Ze worden door één docent gegeven, zodat je je beoefening echt kunt opbouwen en verdiepen.

Alle lessen zijn in het Nederlands, en er is een uitgebreide introductie om je wegwijs te maken.

Meditatieve Aandacht

Onderzoek toont aan dat meditatie en mindfulness helpen tegen stress en een positief effect hebben op je welzijn.

Meditaties maken integraal onderdeel uit van onze lessen. Langere lessen beginnen of eindigen er vaak mee, terwijl kortere lessen soms zelfs helemaal bestaan uit een meditatie of ontspanning.

Maar het is meer dan dat. Ook in de rest van de lessen oefen je steeds om er met je volledige aandacht bij te zijn.