Wellness arrangement

Geef een reaktie

Wellness arrangementBij een wellness arrangement denk je vast allereerst aan de sauna of aan een verkwikkende massage van zo’n 1,5 uur. Je boekt deze als je wel een opkikker kunt gebruiken. Een weekendje samen naar de Thermen, waar je je even helemaal ontspannen kunt. Thuis gekomen teer je nog wel even op die herinnering. Wat was het heerlijk en wanneer gaan we weer…?

Een actieve variant op zo’n wellness arrangement is yoga. Misschien had je die vergelijking nog niet eerder gemaakt. Het mooie is dat je deze wellness ook in huiselijke kring kunt beleven. Je zoekt het niet buiten de deur, maar houdt het wat dichter bij jezelf.

Met actief wil ik overigens niet beweren dat yoga fysiek heel inspannend is. Je hebt beoefening in soorten en maten. Pas haar aan bij wat op dat moment bij je past.

Op maat

Net als bij een bezoek aan de Thermen waar je doet waar je behoefte aan hebt, kun je bij yoga als wellness arrangement de invulling ook zelf bepalen. Toegespitst op jouw wensen bieden wij yoga op maat.

Het leuke is dat je dit vanuit huis kunt organiseren. Op jouw verzoek ben ik graag je coach. Met jouw informatie kan ik dan jouw eigen wellness arrangement maken. Dat houdt hier in dat de yogalessen echt gemaakt zijn voor jou.

Een voordeel op een wellness arrangement van een paar dagen is dat je hier veel duurzamer iets aan hebt. Niet alleen kun je er te allen tijde gebruik van maken. De weldadige werking gaat ook langer mee.

Cadeau doen

Dit wellness arrangement kun je ook cadeau doen, aan iemand om wie je geeft. Dat kun je zelf zijn, maar ook een ander. Het is weer eens wat anders. Een aangename verrassing waar de ontvanger echt iets aan heeft.

Persoon in kwestie kan er altijd gebruik van maken, waar en wanneer dat is gewenst. Het abonnement bied je namelijk onbeperkt toegang tot een grote voorraad oefeningen waar je niet gauw op uitgekeken raakt. Volgens onze deelnemers is dit heel stimulerend en leerzaam. Al met al bieden wij je zo een compleet wellness arrangement online.

Goedkoper

Dit wellness arrangement is ook nog eens stukken goedkoper dan menig andere mogelijkheid. Voor een weekendje weg betaal je al gauw een paar honderd euro. Voor veel minder dan dat heb je bij ons plezier voor een jaar!

In yogaland ligt het nog wel eens vrij lastig om reclame te maken voor de goede zaak. Wat mij betreft is er echter best het nodige geoorloofd, zo lang het maar vanuit de juiste intentie ontstaat. Het is namelijk al vele jaren mijn missie om mensen te stimuleren aan de slag met yoga te gaan. Mijn eigen leven is er helemaal van doordrongen. Vanuit die basis stroomt de yoga via mij naar jou door.

Ik heet je hierbij graag welkom en sta tot je dienst op jouw yogapad.

Geef een reaktie