Yoga Online

1 Reaktie

Yoga OnlineYoga Online is een merknaam op internet. Via die website kun je van alles vinden over yoga. De website is echter niet de enige aanbieder van online activiteiten en informatie. Wij bieden ook het nodige aan op dit gebied. Qua Online Yogalessen durf ik wel te zeggen dat ons aanbod grote voordelen heeft.

Je kunt namelijk als abonnee gebruik maken van een aantal vaste lessen, gegeven door een en dezelfde docente. Het is echter ook heel eenvoudig mogelijk om je eigen lessen samen te stellen. Dat kunnen lessen zijn van verschillende lengtes. De lessen die je zelf hebt gemaakt, kun je bovendien ook nog eens bewaren, zodat je er vaker gebruik van kunt maken.

Een vaste docente

Een groot verschil met wat Yoga Online aanbiedt, is dat bij onze Online Yogalessen al het lesmateriaal gepresenteerd wordt door een vaste docente. Bij Yoga Online komen verschillende docenten in beeld en bestaat het pakket uit een samenraapsel van filmmateriaal. Verschillende stijlen door elkaar. Dus niet echt een consistent geheel.

In Online Yogales laat ik je heel duidelijk de oefeningen zien en geef ik je er uitleg bij. Er zit een consistente opbouw in het geheel en je hoeft niet steeds te wennen aan weer een andere docent.

Mogelijkheid online contact

Een ander verschil is onze mogelijkheid om contact met de docente te hebben via de e-mail. Je kunt me namelijk altijd een mailtje sturen als je een vraag hebt. Als je het leuk vindt dat anderen ook nog wat aan mijn antwoord hebben, kun je ook een reactie geven op een van mijn blogs. Dan laat ik via die weg mijn reactie daarop weten.

Jouw reactie kun je eventueel onder pseudoniem plaatsen, mocht je deze liever niet onder je eigen naam willen geven. Je e-mailadres is alleen bij ons bekend en is niet zichtbaar op de website.

Live les

Wist je al dat je ook elke week bij ons webinars kunt bijwonen. Dit houdt in dat je inlogt met je gebruikersnaam en je password, een paar minuten voordat de webinar van start gaat.

Online doe je dan met ons en de andere aanwezigen samen een oefening. Dat kan een liggende ontspanning zijn, een ademhalingsoefening of een meditatie. We houden een agenda bij op de website en daarop kun je zien wat we op een bepaalde dag en tijd gaan doen.

Met wij bedoel ik overigens Martijn Mulder en Sylvia Spruit. Martijn geeft zijn webinars wat meer vanuit zenmeditatie en vanuit mindfulness. Mijn achtergrond is vooral yoga, hoewel ik ook ervaring heb met zenmeditatie en mindfulness.

Al nieuwsgieriger geworden? Van harte welkom!

1 Reaktie op “Yoga Online”

  1. Madelein

    Hoi alle lezers van de blogs van Sylvia,

    Ik spreek uit ervaring als ik zeg dat het echt heerlijk is om vanaf je eigen bank, in je eigen huis online mee te doen met zo’n wekelijkse meditatie/oefening. En mocht de datum of het tijdstip je eens niet uitkomen, dan kan je inderdaad altijd terugvallen op het archief. Ook fijn!

    Groetjes Madelein

Geef een reaktie